Ресторант

Всяка сутрин се сервира закуска между 07:00 – 10:00 часа за гости на хотела.  Вкусна и здравословна закуска с богата селекция от кулинарни изкушения. Можем да предложим закуска и за външни гости, срещу допълнително заплащане от 10 лв/човек и според капацитета в ресторанта. 

В останалата част от деня, Ресторантът работи само с предварителна резервация и организация за мероприятия и събития. Предлагаме Ви възможността да посрещнете приятелите или партньорите си при нас, с предложения от европейската кухня както и традиционни български специалитети, които се допълват от великолепен интериор и стилно обзавеждане. Ресторантът е с капацитет 30 места, което създава интимна и отпускаща обстановка с професионално обслужване и персонално отношение към всеки един от нашите гости. 

При интерес от Ваша страна ще можем да подготвим меню, съобразено с Вашите изисквания и точният брой гости. Бизнес закуски, кетъринг, сет меню – с професионалното съдействие на нашите специалисти. Готови да окажем пълно съдействие в организацията и перфектното изпълнение на Вашето мероприятие.