Настаняване

Хотел "Бутик Сплендид" ще Ви очарова със стилно обзаведени, уютни, носещи дъха на ренесанс - двойни и единични стаи, студиа и апартаменти. 
Разполага с 15 двойни стаи, 3 туин стаи, 2 единични стаи, от които една икономична, 4 просторни студиа и 4 двустайни апартамента. 
Открийте Вашето бизнес вдъхновение в обстановката, която Ви заобикаля и се насладете на моменти на отдих и хармония. Отдадени на мисията да Ви осигурим комфорт, в нашият хотел “ Бутик Сплендид“ в центъра на Варна, ще се погрижим за специалните моменти от Вашият ден.

 

Двойна стая

Единична стая

Туин Стая

Студио

Апартамент

Туин икономична стая

Единична икономична стая

Цени 2024

Пушенето във всички вътрешни части на хотела е забранено, в това число: стаи, коридори и общи площи. При неспазване на тази политика, хотелът налага санкции. Зоните за пушене са всички открити части и балконите на помещенията за настаняване.


*Настаняването започва от 14:00ч. По-ранно настаняване се предлага в зависимост от наличността в момента на пристигане на госта.:
* До 3 часа преди часа за настаняване, гостът заплаща 30 лв.
* До 6 часа преди часа за настаняване, гостът дължи пълна цена за нощувка.
*Освобождаването на стаите е до 12:00ч. За освобождаване след този час, се начислява допълнителна сума, според времето на престой на госта.:
* До 3 часа след  часа за освобождаване, гостът заплаща 30 лв.
* До 6 часа след часа за освобождаване, гостът дължи пълна цена за нощувка.